Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
29
30
 
  JANUAR 2019  
Bønnemøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus
Maksklubb og Yngres på Å Misjonshus
Oppdatert kalender!
Da er kalenderen oppdatert for dette semesteret, og det kan være lurt å notere seg hva som skal skje fremover. Det er både Bønnemøter, Møteuker, Yngres, Maksklubb, Kvinnegruppe, Basarer, Misjonsmøter m.m. Alle er hjertelig velkommen til våre arrangement! Kalenderen vil bli oppdatert fortløpende.
KOMMER DU?
Maksklubben og Yngres har samlinger annenhver mandag kl. 18.00. Da samles barn i alle aldre på Å Misjonshus, så har du barn, nieser, nevøer, fadderbarn, barnebarn m.m. som er i riktig alder, er de hjertelig velkommen! Klikk for mer info!
Velkommen til Bønnemøter!
Det er Bønnemøter på Å Misjonshus (Bønnerommet) hver mandag kl. 19.15 (unntatt helligdager, sommerferien og juleferien). Alle er velkommen til å være med i vårt bønnefellesskap! Klikk for mer info!
Juletrefesten 2018
Det er mange år siden det var samlet så mange, små og store, unge og eldre, til juletrefest 5. juledag, på Å Misjonshus, som dette året. Det er virkelig trivelig å se et fullsatt Misjonshus, og ekstra kjekt var det at flere av våre nye landsmenn også var på festen, sammen med sine familier. Klikk deg videre for et lite innblikk!
GOD JUL!
God og velsignet julehøgtid til alle Misjon i Sentrum sine lesere! "Fra krybben til korset gikk veien for deg, slik åpnet du porten til Himlen for meg. Velsign oss, vær med oss, gi lys på vår vei, så alle kan samles i himlen, hos deg."
Adventsstunden 2018
2. søndag i advent arrangerte Kvinnegruppa for Å Misjonshus Adventsstund, og det ble en koselig samling på Misjonshuset, der en fikk roe seg ned og rette blikket og fokus på den egentlige julegaven, Jesus. Det var pyntet med masse engler og lys, og de som ikke var kommet i julestemning enda, hadde muligheten...
En glede for hele folket!
Julens budskap er en glede for hele folket; verdens beste nyheter om Frelseren som ble født for alle folkeslag. Vil du være med på å fortelle flere om denne gleden? Det kan du gjøre ved å gi en julegave til NLMs julekampanje. Klikk deg videre for info om hvordan du kan bidra!

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2019 - Webmaster