Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
27
 
  FEBRUAR 2019  
Bønnemøte på Å Misjonshus
Sang- og musikkmøter på Å Misjonshus
Sang- og musikkmøter på Å Misjonshus
Sang- og musikkmøter
4. - 7. april 2019 blir det arrangert Sang- og Musikkmøter på Å Misjonshus. Det blir ulike sangkrefter med på møtene, og Øyvind Rott er med som taler. Etter møtene er det bevertning, og lørdagskvelden blir det pizzaservering. Alle er hjertelig velkommen til møtene, kom og syng!
Har vi samme agenda som Jesus har?
5. - 10. mars 2019 var det møteuke med Stein Raunehaug på Å Misjonshus. "Komme ditt rike", var gjennomgangstema på møtene, og vi ble blant annet utfordret med spørsmålet; "Har vi samme agenda som Jesus har?" Klikk deg videre for referat og noen bilder fra møteuka.
Misjonsmøte hos Reidun og Joar Sørdahl
Torsdag 21. mars kl. 19.00 er det Misjonsmøte hos Reidun og Joar Sørdahl. Det blir andakt, sang, vitnesbyrd, misjonsglimt, kollekt, bevertning og sosialt samvær. Alle er hjertelig velkommen!
Årsmøte i Felleslaget
Tirsdag 26. mars kl. 19.00 er det Årsmøte i Åfjord Felleslag av NLM. Møtet er på By Bedehus, og det blir andakt, bevertning og årsmøtesaker. Vi håper du tar deg tid til å komme, for å samtale om misjonsarbeidet vi driver i kommunen vår. Alle er hjertelig velkommen!
BASARKVELD
Mandag 25. mars kl. 18.00 inviterer Yngres og Maksklubben til Basarkveld på Å Misjonshus. Det blir utlodding, bevertning, andakt og sang, og vi håper på fullsatt hus denne kvelden. Du kommer vel! Alle er hjertelig velkommen!
Vårbasar for Å Misjonshus
Fredag 22. mars kl. 18.00 er det Vårbasar til inntekt for Å Misjonshus. Det blir lykkehjul/åresalg, loddsalg, andakt, sang og bevertning. Velkommen til en tradisjonsrik basarkveld på Misjonshuset!
Oppdatert kalender!
Da er kalenderen oppdatert for dette semesteret, og det kan være lurt å notere seg hva som skal skje fremover. Det er både Bønnemøter, Møteuker, Yngres, Maksklubb, Kvinnegruppe, Basarer, Misjonsmøter m.m. Alle er hjertelig velkommen til våre arrangement! Kalenderen vil bli oppdatert fortløpende.

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2019 - Webmaster