Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
8
9
11
12
13
15
16
17
19
20
23
24
25
26
27
29
30
 
  OKTOBER 2019  
Misjonsmøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus
Misjonsmøte 4. juni!
Da starter vi opp med Misjonsmøter, igjen, og 4. juni samles vi i storsalen på Å Misjonshus kl. 19.00. Vi følger smittevernregler, som det er viktig at alle setter seg inn i på forhånd. Vi ser veldig frem til å samles om Guds ord, Misjon og fellesskap med hverandre, igjen! Hjertelig velkommen!
Søndagsskole 31. mai
Velkommen på søndagsskole! I dag har søndagsskolen tatt turen til Misjonssalen i Ålesund, og der har de mye forskjellig på programmet. Hvorfor ikke sette deg ned sammen med barna, og ta del i søndagsskolen sammen med folk i hele Norge, og utlandet!
NLM-møte 31. mai
Her kan du se dagens gudstjeneste fra NLM. Dagens taler er Maria Celine Lundeby, som til daglig jobber som ungdomskonsulent i NLM. Ellers er det sang, intervju og forbønn på programmet! Husk kollekt til misjonen!
INFO om smitteverntiltak!
I forkant av at vi starter opp med litt møter, igjen, er det utarbeidet regler for smittevern for forsamlinger og forsamlingshus i kristen regi. Det er viktig at alle leser disse, og er godt kjent med de regler som gjelder på nåværende tidspunkt. Klikk deg videre for å lese reglene!
iTro - til alle unge!
Har du ungdommer i hus, eller er ungdom selv? Vi vil anbefale nettstedet iTro.no, og også å følge dette nettstedet på Facebook og Instagram. Her finnes det massevis av godt innhold, alt fra små andakter til svar på ulike spørsmål, og også videoandakter for unge i disse korona-tider.
Velkommen til 17. maifest!
Hjertelig velkommen til digital 17. maifest på Misjon i Sentrum! Her får du en mini-versjon av vår tradisjonsrike nasjonalfest på Å Misjonshus, rett hjem i stua. Klikk deg videre og følg programmet, så får du forhåpentligvis en trivelig stund med mye 17. mai-følelse! Festen ligger ute fra tidlig morgen til sene kveld.
BØNNEMØTER
Vi samles til Bønnemøte på Å Misjonshus hver mandag kl. 19.15, og passer på å holde den anbefalte avstanden til hverandre til enhver tid. På bønnemøtene ber vi for situasjonen i landet vårt/verden, for bygda vår, for misjonsarbeidet og for personlige bønneemner. Velkommen!

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2020 - Webmaster