Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
 
  JUNI 2020  
Misjonsmøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus

Foreningen

Å Misjonssambandsforening er en misjonsforening tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), og har vært aktiv i over 110 år.

Vi samles, små og store, til misjonsmøte ca. hver tredje torsdag. Møtene holdes rundt omkring i hjemmene, og dette går på rundgang mellom medlemmer i foreningen. På misjonsmøtene samles vi om Guds ord, synger sammen, hører om arbeidet NLM driver ute i verden, deler vitnesbyrd med hverandre, ber sammen og samler inn penger til Misjonen. Møtene avsluttes med bevertning, så vi har både et åndelig og sosialt fellesskap med hverandre når vi samles.

Det er et aldersmessig spenn i foreningen fra barn og opp til godt voksne pensjonister, der alle er like viktige for fellesskapet. Vi prøver også å ha et innslag for barna på møtene våre, og synger barnesanger, slik at barna skal føle seg godt tatt vare på. Se noen bilder fra et misjonsmøte her!

I tillegg til misjonsmøtene, arrangerer Å Misjonssambandsforening møteuker, bibelhelger, sang- og musikkuke, sommermøter m.m. på Å Misjonshus. Dette er også en viktig del av foreningens møtevirksomhet gjennom året. For oversikt over møtene våre, klikk deg inn på kalenderen.

Vi ønsker alle velkommen til møtene våre!

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2020 - Webmaster