Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
19
21
22
23
24
25
27
28
30
31
 
  AUGUST 2019  
Bønnemøte på Å Misjonshus
Misjonsmøte på Å Misjonshus
Bønnemøte på Å Misjonshus
Har vi samme agenda som Jesus har?
5. - 10. mars 2019 var det møteuke med Stein Raunehaug på Å Misjonshus. "Komme ditt rike", var gjennomgangstema på møtene, og vi ble blant annet utfordret med spørsmålet; "Har vi samme agenda som Jesus har?"
Juletrefesten 2018
Det er mange år siden det var samlet så mange, små og store, unge og eldre, til juletrefest 5. juledag, på Å Misjonshus, som dette året. Det er virkelig trivelig å se et fullsatt Misjonshus, og ekstra kjekt var det at flere av våre nye landsmenn også var på festen, sammen med sine familier. Klikk deg videre for et lite innblikk!
GOD JUL!
God og velsignet julehøgtid til alle Misjon i Sentrum sine lesere! "Fra krybben til korset gikk veien for deg, slik åpnet du porten til Himlen for meg. Velsign oss, vær med oss, gi lys på vår vei, så alle kan samles i himlen, hos deg."
Adventsstunden 2018
2. søndag i advent arrangerte Kvinnegruppa for Å Misjonshus Adventsstund, og det ble en koselig samling på Misjonshuset, der en fikk roe seg ned og rette blikket og fokus på den egentlige julegaven, Jesus. Det var pyntet med masse engler og lys, og de som ikke var kommet i julestemning enda, hadde muligheten...
En glede for hele folket!
Julens budskap er en glede for hele folket; verdens beste nyheter om Frelseren som ble født for alle folkeslag. Vil du være med på å fortelle flere om denne gleden? Det kan du gjøre ved å gi en julegave til NLMs julekampanje. Klikk deg videre for info om hvordan du kan bidra!
Trekningslister Julesalget 2018
Her finner du trekningslistene for Hovedlotteriet, Kveldslotteriet og Barnelotteriet på Julesalget 2018.
JULESALGET 2018
16. og 17 november 2018 ble årets Julesalg arrangert på Å Misjonshus. Det hele startet med minikonsert av Ørland Gospelkor på fredagskvelden, før den store salgsdagen startet kl. 10.30 lørdag formiddag. Vi er godt fornøyde med årets resultat, og om du klikker deg videre, finner du ut hvor mye vi fikk samlet inn dette året.

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2019 - Webmaster