Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
1
2
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
26
28
29
 
  FEBRUAR 2020  
Bønnemøte på Å Misjonshus
Årsmøte i Felleslaget
Misjonsmøte hos Anbjørg og Ivar Tjørhom
Trekningslister!
Da er trekningslistene for Julesalgslotteriet, Kveldslotteriet og Barnelotteriet 2019 klart. Klikk deg videre, så ser du gevinster og vinnere fra dette årets Julesalg. Gratulerer til alle heldige vinnere!
Høstbasaren 2019
Fredag 18. oktober var det Høstbasar til inntekt for Å Misjonshus. Det var godt fremmøte på basaren, og et av de beste resultatene på en Misjonshusbasar, noen sinne. Vil du vite hvor mye som kom inn, klikk deg videre!
Hyggekvelden 2019
Mandag 14. oktober arrangerte Maksklubben og Yngres den årlige Hyggekvelden på Å Misjonshus. På programmet var det andakt, sang, utlodding og mat, og det ble en fin kveld for både medlemmene i Maksklubben og Yngres, og for de andre som kom. Vi er veldig glade for alle dere som valgte å ta turen til Hyggekvelden vår, denne kvelden!
Møteuke oktober 2019
1. - 6. oktober var vi på nytt samlet til Møteuke på Å Misjonshus. Talere denne uken var Kjersti N Furuseth og Bjørn Valde, og ulike sangkrefter deltok på møtene. Det var godt å samles om Guds ord og i det kristne fellesskapet. Klikk deg videre for et lite innblikk gjennom tekst og noen bilder.
Sommermøtene 2019
13. - 18. august gikk årets Sommermøter av stabelen på Å Misjonshus. Tarjei Løvik var med som taler dette året, og ulike sangkrefter deltok. Det var gode møter med god forkynnelse, og det var godt å kjenne på fellesskapet med misjonsvennene igjen, etter sommerferien. Klikk deg videre for et lite innblikk i tekst og bilder.
17. mai 2019
Tradisjonen tro, ble det arrangert nasjonalfest på Å Misjonshus 17. mai på kvelden. Det var bl.a. tale for dagen, film, leker og bevertning på programmet, og om du klikker deg videre, kan du få et lite innblikk gjennom både tekst og bilder.
Sang- og Musikkmøtene 2019
4. - 7. april ble de tradisjonsrike Sang- og Musikkmøtene arrangert på Å Misjonshus. Øyvind Rott var med som taler på møtene, og ulike sangkrefter deltok med sang. Klikk deg videre for et lite referat og flere bilder!

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2020 - Webmaster