Bønnemøte

23. November 2020 kl. 19.15 - 20.15

Du er velkommen til bønnefellesskap på Å Misjonshus sitt Bønnerom kl. 19.15. Kommer det så mange at det blir vanskelig å holde den tillatte avstanden til hverandre, flytter vi ut i storsalen. Vi samles for å be for situasjonen i landet vårt/verden, for bygda vår, for misjonsarbeidet og for personlige bønneemner.

I Bibelen står det mye om bønn, og vi lærer der at vi med frimodighet kan komme fram for vår Far med det som ligger oss på hjertet. "Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk" 2. Fil. 4, 6. Og det er ikke hvem som helst vi ber til, for vi ber til den Allmektige, han som skapte himmel og jord, han som opprettholder alt og som vet alt. Og en bønn er ikke over når Bønnemøtet er ferdig, for det vi har bedt om, ligger da i Guds hender, han som gir oss bønnesvar etter sin vilje.

Har du noe du ønsker vi skal be for, kan du sende sms til 92664436 (Roald), så tar vi det med på bønnemøtet. Vi minner også om at du kan legge lapper med bønneemner du ønsker det skal bli bedt for, i Bønnekrukka på Å Misjonshus!