del

Info om møtene fremover

03. Jan 2021

I forbindelse med at Regjeringen har kommet med nye smittevernregler og anbefalinger for de første ukene i januar 2021, vil vi informere om at det ikke blir møteaktivitet fram t.o.m. 18. januar i første omgang.

Dette betyr at bønnemøtene utgår, men vi anbefaler alle å ta seg en bønnestund hjemme den tiden bønnemøtene vanligvis arrangeres, mandager kl. 19.15.

Årsmøtet for Å Misjonssambandsforening, som skulle vært arrangert 17. januar, er utsatt på ubestemt tid. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om møtene fremover våren, når vi har oppdatert info fra myndighetene. Frem til vi vet mer, vil kalenderen her på Misjon i Sentrum (Hva skjer?), stå tom.

I tiden fremover vil vi minne om at det fortsatt er viktig at kristenlivet og misjonsansvaret ikke blir satt på pause, selv om vi må utsette å møtes på Misjonshuset i denne tiden. Du kan fortsatt være med å:

  • BE - for bygda vår, for misjonsarbeidet i Åfjord, Norge og ute på misjonsfeltene, for mennesker som trenger særlig forbønn p.g.a. sykdom og annet. Be for pandemisituasjonen, og at viruset ikke må begynne å spre seg i bygda vår, og på Fosen.
  • GI - penger til misjonen, også når vi ikke kan samles til møter. Din misjonsgave til Å Misjonssambandsforening gir du via VIPPS #95012.
  • LES - i Bibelen eller annen god, kristen, oppbyggelig litteratur. Har du ikke lest gjennom alle vitnesbyrdene i "Mitt vitnesbyrd" her på Misjon i Sentrum enda, er dette en god anledning til å finne de frem.
  • DIGITALE MØTER - det blir delt andakter og møter her på Misjon i Sentrum, når vi får anledning til det. Flere av de større Misjonsforsamlingene rundt omkring i Norge sender digitale møter, og vi anbefaler deg å søke deg frem til dem (Misjonssalen Oslo, Salem Bergen m.fl.). Ellers anbefaler vi også NOREA MEDIEMISJON, der du kan finne mye innhold i denne tiden.
  • RING - noen som bor alene for å slå av en prat.