del

Ledig stilling som daglig leder i Heggli Barnehage

20. Feb 2021

Etter 40 år som styrer/daglig leder i NLM sin barnehage i Åfjord, ønsker Lise Taraldsen fra høsten 2021 å gå inn i pensjonistenes rekker, så nå skal det derfor ansettes ny daglig leder i barnehagen. Heggli er en tre-avdelings barnehage, som ligger sentralt i sentrumsområdet i kommunen, og den drives av NLM i et godt samarbeid med Åfjord Kommune. Er du den nye daglige lederen i Heggli barnehage? Søknadsfrist 29. mars 2021.

Det søkes etter en visjonær leder som brenner for de kristne barnehagene, og som vil være en pådriver for den faglige utviklingen i barnehagen. En leder med gode samarbeidsevner, og som vil jobbe ut fra NLM-barnehagenes verdier og visjon.

Barnehagen er en heldagsbarnehage, med 42 barnehageplasser for barn fra 0 - 5 år. Barnehagen skal i 2022 flytte inn i større lokaler, som også fører til utvidede ute-arealer for lek og aktiviteter. 

Åfjord er en kommune som ligger i hjertet av Fosenhalvøya, med ca. 4300 innbyggere. Heggli barnehage ligger i sentrumsområdet, der du også finner Å Misjonshus, Åfjord Kirke, Åfjord Rådhus, Åset Skole (barne- og ungdomsskole), Åfjord Videregående Skole, Åfjord Idrettshall og fire kjøpesenter med et godt utvalg av butikker og tjenester. Åfjord kan også by på flott og variert natur, og nærmeste by er Trondheim. Om du ikke er åfjording fra før, tror vi du kommer til å stortrives i kommunen vår, så hvorfor ikke ta sjansen!

For opplysninger om stillingen og utlysningstekst, se her: NLM-barnehagene AS

For info om Heggli Barnehage, se barnehagens nettside: Heggli Barnehage

For info om Åfjord Kommune, se kommunens nettside: Åfjord Kommune