del

Hyggekveld 2018

29. Oct 2018

Mandag 29. oktober 2018 var en god gjeng samlet til Hyggekveld på Å Misjonshus. Hver høst inviterer Maksklubbenbarna og Yngresbarna søsken, foreldre, besteforeldre, misjonsfolk og alle som vil komme, til hyggelig samvær for alle.

Det er hyggelig å se folk som ellers ikke går fast på Misjonshuset, komme til slike anledninger!

Det hele startet med at Yngresbarna solgte lodd rundt omkring ved bordene, mens folket samlet seg ved 18-tiden på kvelden. Da alle var kommet på plass, kunne Thordis Strøm, ønske alle velkommen til Hyggekveld. Hun minnet oss på at Gud ser oss, og at Han har omsorg for oss alle.
Åse Dagsvik ledet sangen denne kvelden, og det er flott å se og høre barna synge «Alle, alle vil vi ha med til Himlens lyse land» av hjertens lyst.

I andakten ble vi minnet om hva et møte med Jesus kan gjøre med oss som mennesker, det kan forandre livene våre helt. Vi fikk høre om en blind mann som satt vei veikanten, da Jesus kom gående forbi. Denne mannen fikk synet sitt tilbake, etter et møte med Jesus. Tolleren Sakkeus klatret opp i et Morbærtre, for å ha bedre oversikt over det som skjedde, da Jesus kom til stedet der han var. Jesus så Sakkeus, og ville at han skulle komme ned fra treet, for han ønsket å besøke Sakkeus sitt hus. Sakkeus hadde lurt alt for masse penger fra folk, men etter et møte med Jesus denne dagen, ble Sakkeus helt forandret. Nå ville han betale dobbelt tilbake til alle de han hadde presset for mye penger fra. Et møte med Jesus forandrer alt for et menneske!

Det blir ingen Hyggekveld uten god bevertning, og denne kvelden var det boller, muffins, sjokoladekake, påsmurt og mye godt som stod på menyen. Etter maten var det igjen en runde med loddsalg, før det ble trekking av mange forskjellige gevinster. En kunne blant annet vinne gyngehest, fruktposer, dukkeseng, aloevera-planter, strikkede sokker, leker m.m., og det kom inn kr. 3000,- til barnas misjonsprosjekt. Dette året går pengene til ulike prosjekter i Vest-Afrika.

Det ble en fin kveld på Misjonshuset denne oktoberkvelden, og da det ble takket av for kvelden, ble det gjort klart at flere barn ønskes hjertelig velkommen til å være med i Maksklubben og Yngres, som har samlinger på Å Misjonshus annenhver mandag kl. 18.00.

Film om barnas misjonsprosjekt i Vest-Afrika kan du se her:


Bilder: