del

MØTEUKE - fredag

16. Apr 2021

Da er vi allerede kommet til det fjerde møtet i denne digitale møteuka på Misjon i Sentrum. Harald Tjervåg er med oss som taler, hjemme fra Bergen, og i kveld er temaet for talen "Nattverden". I tillegg til talen, er Lise Taraldsen med og ønsker velkommen og ber for møtet, og på slutten kan vi lytte til noen sanger. Møtet vil bli liggende her på nettsiden noen dager fremover, om du ikke har anledning til å delta i møtetiden. Hjertelig velkommen til møte!

"Nattverden" er utgangspunktet for kveldens tale av Harald Tjervåg. (Det ble litt mørkere lys på denne innspillingen, av uante grunner, men det tror vi vil gå bra. Vi hører godt, og det er jo det viktigste).

Din gave til misjonen må du i denne møteuka gi via Vipps eller i nettbanken. Vi håper vi kan samle inn en like stor gave til misjonen, som om vi hadde vært samlet til vanlig møteuke på Misjonshuset.

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

Også i kveld avslutter vi møtet med et par sanger, og bli gjerne med og syng om du kan sangene! Først skal vi høre "Det blod som Jesus gav", en kjent Andraé Crouch - sang, her sunget av Arvid Pettersen & co. Etterpå er det Oslo Gospelkor som synger "Som barn i ditt hus", som handler om at vi hver og en har vår plass i fellesskapet, sammen med Jesus og våre medkristne i forsamlingen.

Ønsker du noen å snakke med etter møtet i kveld, er du velkommen til å ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.

Så ses vi igjen på møte i morra kveld kl. 19.00!