del

MØTEUKE - lørdag

17. Apr 2021

Da er vi kommet til det nest siste møte i denne digitale møteuka her på Misjon i Sentrum. Harald Tjervåg taler, og i kveld tar han utgangspunkt i historien om Emmausvandrerne, og snakker om viktigheten av Guds ord. Barbro Ugedal er med og ønsker velkommen og ber for møtet. I tillegg kan vi høre, og synge med, på noen sanger, og det er også anledning til å gi en gave til misjonen via Vipps eller i nettbanken. Hjertelig velkommen til møte!

Før vi hører det Harald har på hjertet i kveld, skal vi høre / synge med på en kjent og kjær bedehussang; "La meg få høre om Jesus", her sunget av Roger Hemnes.

I løpet av denne møteuka håper vi du vil være med å gi en gave til misjonen, selv om det ikke blir sendt rundt noen kollektkurv på Misjonshuset. Gaven kan du gi via Vipps eller i nettbanken.

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

Vi skal, også i kveld, avslutte møtet med et par sanger, som denne gangen handler om Guds ord. Den første sangen er "Ditt ord" med Oslo Gospel Choir, og den siste sangen er "Thy Word", sunget av Amy Grant (det er tekst på videoen).

Ønsker du noen å snakke med etter møtet i kveld, er du velkommen til å ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.

Så ses vi igjen på avslutningsmøtet i morra kveld kl. 19.00!