del

MØTEUKE - onsdag

14. Apr 2021

Da fortsetter vi den digitale møteuka med Harald Tjervåg her på Misjon i Sentrum, og ønsker alle hjertelig velkommen til kveldens møte. Vi håper mange har funnet veien hit, via PC'n, nettbrettet elIer smarttelefonen! I kveld tar Harald utgangspunkt i fortellingen om da Jesus helbredet den døvstumme, med tekst hentet fra Markus 7. Møtet blir liggende ute på nettsiden, også etter møtetid.

"Jesus møter mennesker" er overskriften for disse møtene, og i kveld er det Jesu møte med en døvstum mann som er utgangspunktet for det vi skal høre:

Gjennom ei møteuke på Misjonshuset er det vanlig å ta opp kollekt til misjonen flere kvelder i uka. Vi håper dere vil være med å gi til arbeidet, også denne uka, via Vipps eller i nettbanken.

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

Vi skal også i kveld avslutte møtet med to sanger. Den første er en sang som heter "Bøn utan ord" av Marte og Ole Kristian Sameien, og den andre sangen er en sang om det aller viktigste for oss, det som alltid må være i sentrum for det vi holder på med; "Ser du din Frelser på korset", sunget av Elisabeth Gjerde på en ny melodi.

Ønsker du noen å snakke med etter møtet i kveld, er du velkommen til å ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.

Så ses vi igjen på møte i morra kveld kl. 19.00!