del

Sang- og Musikkmøter 2019

07. Apr 2019

4. - 7. april ble de tradisjonsrike Sang- og Musikkmøtene arrangert på Å Misjonshus. Øyvind Rott var med som taler på møtene, og ulike sangkrefter deltok med sang.

Årets tema var; «Jeg vil lovsynge deg, min Gud og konge», tittelen på en sang av Laila Posti Høgli, som ble sunget hver kveld. Å Misjonshus var som vanlig fargerikt pyntet, denne gang med lovsang som tema. Dekoratørene hadde gjort forsøk på å fange tulipaner i glass, og de strakk seg opp i sin egen lovsang! Enda en gang takk til Randi Stjern og Venke Tinnen for deres flotte og kreative jobb.

Misjonær Øyvind Rott, fra Spillum i Namdalen, formidlet Guds ord, utfra Romerne 12, i andakter til oss disse dagene.

Torsdag deltok Musikkoret HÅP med evangeliske lovsanger. Både solister, musikere og sangere gjorde en fremragende innsats.

Fredag var det pastor Geir Yngve Hovde, fra Ørland, som sang til eget gitarakkompagnement og delte vitnesbyrdet sitt.

Lørdag var det Hannah, Nina og Frode Edvardsen som ledet oss i lovsang, med et mere ungdommelig preg. Ida Chukiwa Kayuzi, som er kommet til Åfjord som flyktning fra Kongo, framførte «Han er oppstanden» på zwahili for oss, på afrikansk vis.

På søndag formiddag hadde vi besøk av Stod Familiemusikk, med over 20 sangere. De framførte mange klassiske bedehussanger på en fin måte.

Det ble sunget mange lovsanger gjennom uka, både i dur og moll. Flinke forsangere, musikere og teknikere gjorde dette til flotte dager.

Det ble servert mat etter møtene alle kvelder, takket være ulike matkomiteer på kjøkkenet. De fleste benyttet anledningen til mat og prat etter møtene.

Bokbordet var også fremme hele uka, og mange benyttet anledningen til å sikre seg god litteratur, enten til seg selv eller som gaver.

Det ble fine sangmøter, der alle var med og bidro på forskjellig vis. Komiteen hadde god hjelp av forsangere, musikere, av folk på kjøkkenet, pyntere, teknikere og økonomiansvarlig. Vi gleder oss over godt oppmøte fra hele bygda. Det ble gitt kr. 13.507,- i misjonsgaver til NLM.


Bilder: