del

Sanguka 2018

18. Mar 2018

14.-18. mars 2018 ble det arrangert sangmøter på Å Misjonshus. «Visst skal våren komme» var temaet for uka. Vi ble møtt av et fint og vårpyntet Misjonshus, hvor temaet håp stod sentralt. Randi Stjern og Venke Tinnen hadde gjort en flott og kreativ jobb, og vi følte oss velkomne.

Sangevangelist Per Tveten, fra Bamble i Telemark, var med oss med andakt og sang disse dagene.

I tillegg til mye fin sang fra Per Tveten, hadde vi besøk av ulike sangere og musikere gjennom uka. Geir Yngve Hovde åpnet uka med sang og vitnesbyrd onsdag. Torsdag deltok sangkoret «Håp» med en flott og frisk minikonsert. Fredag hadde Å Misjonshus sin årlige basar. Nina og Frode Edvardsen gjorde lørdagskvelden til en flott kveld med ungdommelig preg med allsang, solosang og pianospill. Vi var også så heldige å ha med oss ungdommer fra skolelaget, som bidro med sanger den kvelden. Formiddagsmøte søndag ble avsluttet med flere sanginnslag og tale fra Per Tveten.

Det ble sunget mange allsanger gjennom uka med temaet håp, himmel og vår. Flinke forsangere, musikere og teknikere gjorde dette til flotte dager.

Det ble servert mat etter møtene alle kvelder, takket være ulike matkomitéer på kjøkkenet. De fleste benyttet anledningen til å slå av en prat.

Det ble en flott sanghelg, der alle var med og bidro på forskjellig vis. Komiteen hadde god hjelp av forsangere, musikere, av folk på kjøkkenet, pyntere, teknikere og økonomiansvarlig. Vi gleder oss over godt oppmøte fra hele bygda. Det kom inn kr. 11.373,- til NLM.


Bilder