del

Adventstund

13. Dec 2022

"Ei rolig stund midt i adventstida" var mottoet da kvinnegruppa for Å Misjonshus inviterte til Adventsstund på Misjonshuset lørdag 10. desember. Målet med samlingen var å senke skuldrene og slappe av fra førjulsstress, for å rette fokuset mer mot det advent og jul egentlig dreier seg om. Det var stemningsfullt pyntet på Misjonshuset, med lilla duker, adventslys og mange andre levende lys, og engler som minner oss om at englene kom med budskapet om frelseren som var født, den første julenatten.

Det var ekstra trivelig å kunne samles til Adventsstund igjen i år, på grunn av at koronaen har satt en stopper for dette arrangementet de siste årene. Men i år ble tradisjonen med ei adventssamling på Misjonshuset tatt opp igjen, og dette er et arrangement mange setter stor pris på.

Lise Taraldsen ønsket velkommen og geleidet oss gjennom programmet, mer eller mindre sittende ved pianoet. Vi sang mange advents- og julesanger sammen, både gamle og nye sanger, adventslys ble tent og mellom sangene bidro flere med opplesning fra forskjellige bøker der vi ble minnet om julens glade budskap. Marias lydighet mot Gud var et gjennomgangstema.

Et av høydepunktene på de tradisjonsrike adventsstundene, er bevertningen mot slutten. Mange bidrar med god bakst til kaffen, så til slutt koste vi oss med kaffe/te og mye god mat.

Klikk på bildene for å se dem i større format, og bla ved å klikke i høyre kant på bildene.