del

Glimt fra Misjonshusbasaren

26. Oct 2023

Fredag 20. oktober var det tid for høstens Misjonshusbasar, en tradisjonsrik basar som samler inn penger til driften av Å Misjonshus. Lykkehjul og gevinster var på plass, og salen var fylt med bord og stoler, og Per Strømsli kunne ønske en god forsamling velkommen denne kvelden. På programmet var det blant annet åresalg, der lykkehjulet bestemmer hvilke nummer som vinner.

De som vinner, får så gå frem og velge seg gevinster på nederste, mellomste eller øverste hylle (se bilder). Ole Petter Skansen var lykkehjul-sjef for kvelden. I tillegg var det også salg av lodd i loddbøker, der det var mange fine gevinster å vinne for både barn og voksne (se bilder). 

Helge Nilsen hadde andakt, og han snakket om at for å bli bevart som kristen, er det viktig å ta på seg Guds fulle rustning. Det er mye styrke på veien for en kristen gjennom bibellesning, det kristne fellesskapet, nattverden og gjennom bønnelivet. Vår trygghet som kristne ligger i Jesu favn, og den evige kjærlighet han viser oss gjennom sin død for våre synder. Helge avsluttet andakten med den keltiske velsignelsen:

Må din vei komme deg i møte,
vinden alltid være bak din rygg,
solens lys leke på ditt kinn,
regnet falle vennlig mot din jord.
Og må Guds gode hånd
verne om deg
til vi møtes
igjen.

På en Misjonshusbasar er bevertningen også en viktig ingrediens, og det var rikelig med god mat til kaffen denne kvelden. Da basaren var over, kunne vi konstatere at det hadde kommet inn ca. 37. 500,- kroner til Misjonshuset, noe vi er veldig fornøyde med!

Tusen takk til alle som kom og bidro til dette fine resultatet!


Noen bilder fra kvelden (du blar i bildene ved å trykke i høyre kant på bildet)