del

Gratulerer med dagen!

17. May 2021

Gratulerer med dagen, og velkommen til et lite 17. mai-program her på Misjon i Sentrum! Til vanlig er det 17. mai-fest på Å Misjonshus på nasjonaldagen, men slik ble det ikke i år heller, så da er dette tenkt som et lite "plaster på såret". Lise Taraldsen er med og holder tale for dagen, i tillegg er det diktlesing, naturbilder m/musikk og noen sanger. Det er også to konkurranser du kan delta på, og vinne premier. Håper programmet kan gi deg en god 17. mai-følelse!

Nedenfor her finner du to konkurranser du kan prøve deg på (gjerne sammen med flere i familien), "Hvilke byer er dette?" og "Hva heter sangen?". For å være med i trekningen av premier; to glass med den eksklusive lakrisen fra "Lakrids by Bülow" til en verdi av 200 kr, sender du inn svar til e-post adressen vår; misjonisentrum@gmail.com . Svarer du på én av konkurransene, får du ett lodd i trekningen, svarer du på begge konkurransene, får du to lodd. Premien henter du på B&B (Parken). Lykke til!

Hvilke byer er dette?

Hva heter sangen?

I talen for dagen tok Lise utgangspunkt i Trygve Bjerkreims "Me tenkjer på landet", og nedenfor her har du muligheten til å høre en versjon av den, sunget av "Salmefryd".