del

JUBILEUMSBASAREN

02. Nov 2022

Å Misjonshus fyller 60 år dette året, og lørdag 22. oktober var det invitert inn til JUBILEUMSBASAR for både å feire og å samle inn penger til jubilanten. Å Misjonshus har vært møtepunktet for møter i ulike misjonsorganisasjoner i Åfjord sentrum gjennom alle disse årene, og det er også en Kvinnegruppe som i disse årene har arbeidet aktivt for å samle inn penger til driften av huset. Det var trivelig å se at Misjonshuset fyltes opp denne lørdags ettermiddagen, og det ble samlet inn 52.200 kr til jubilanten i løpet av kvelden, et supert resultat!

Misjonshuset var pyntet til fest denne lørdagen, med "høst" som tema, noe du kan se på bildene lenger ned på siden her. Lise og Arnhild stod for den nydelige dekorasjonen. Ca. 80 mennesker fylte stolene rundt bordene da Geir Tinnen, som i inneværende år er formann for Å Misjonshus, kunne ønske velkommen til Jubileumsbasaren. 

Det arrangeres Misjonshusbasar to ganger i året, høst og vår, og tradisjonen tro ble det også denne gangen mange omganger med åresalg, lykkehjul og valg av gevinster for de heldige vinnerne. I tillegg ble det solgt lodd på "lister", der gevinstene ble trukket mot slutten av kvelden.

Musikkoret Håp gledet oss med fin sang, vi fikk høre fin pianomusikk, og i tillegg var det også mye frisk allsang. Petter Monstad hadde et historisk tilbakeblikk på årene Å Misjonshus har vært i drift, kombinert med et personlig vitnesbyrd om hva Jesus har fått bety i livet hans. Petter snakket om at det har vært veldig betydningsfullt å muligheten til å oppleve forkynnelsen og fellesskapet gjennom å delta på det som har skjedd på Misjonshuset gjennom disse årene. Det er mange som har stått på opp gjennom årene, for at Misjonshuset fremstår slik det gjør i dag, og Petter fortalte litt fra både starten av Misjonshusets historie, og glimt fra de 60 årene Misjonshuset har vært i drift. Vi ble også minnet om verset som står i Hebreerne 13, 7; "Kom i hu deres veiledere, de som har talt Guds Ord til dere! Legg merke til den utgang deres livsferd fikk, og følg etter dem i deres tro!"

Det ble også servert kaffe og jubileumskake, som seg hør og bør når noen fyller 60 år, og det var også muligheter til å vinne på kakelotteriet.

Vi er mange som er takknemlige for Å Misjonshus! Der har vi fått høre om Jesus, helt fra vi var små i søndagsskole, barnelag og yngres, i ten-treff i tenårene, i musikklaget, og på enkeltmøter og møteuker opp gjennom årene. "Guds ord vender ikke tomt tilbake", står det i Jesaja 55, og det er vår bønn at Å Misjonshus fortsatt skal være et sted der mennesker får et møte med Jesus, den levende Guds sønn.


Bilder fra Jubileumsbasaren