del

Julesalgsglimt 2021

27. Nov 2021

Nå er Julesalget for 2021 et tilbakelagt kapittel, og vi kan se tilbake på to fine dager med julesalg dette året. Det var mange mennesker i aksjon, både dagene før selve julesalget, og på julesalgsdagene den 12. og 13. november. Øyvind Rott var med som taler, og ulike sangkrefter deltok. Hovedlotteri , kveldslotteri, barnelotteri, kransekakelotteri og åresalg var noe av innholdet disse dagene, i tillegg til matsalg og varesalg. Misjonshuset var fylt opp av fine varer, bakst, gevinster og god mat, og når resultatet ble klart, kan vi ikke annet enn å si at vi er veldig fornøyde!

Fredag 12. november kunne vi endelig samles på Å Misjonshus til et tilnærmet normalt julesalg, igjen. Leder i julesalgskommiteen, Barbro Ugedal, ønsket velkommen. Øyvind Rott hadde andakt, og det var duettsang av Arnhild Saltbones og Ole Petter Skansen.  Det var oppsmurt kveldsmat. Deretter var det kransekakelotteri av 10 kransekaker. Det var også anledning til å kjøpe varer og lodd på alle lotteriene.

Lørdag startet dagen med Familiemøte kl 11.00.

Deretter startet selve salget. Inne var det handarbeid, mye fint strikk, spesiallagede bordkalendere, julekort, pyntegjenstander, boksalg m.m. 

Ute var det ei salgsvogn der vi solgte forskjellige bakevarer, som f.eks. julebakst, brød, lefser og gul-kake. Ellers solgte vi mange forskjellige typer syltetøy og saft, pluss elgkjøttkaker, potet og ved m.m.

Vi fyrte også opp i bålpanna, stekte sveler på takke, og folket koste seg.

Hele dagen var det åresalg og loddsalg på hovedlotteriet, kveldslotteriet og barnelotteriet. Det var også salg av kaffe og mat, og nytt av året var salg av Sushi.

Kl. 16.00 startet Misjonsbasaren. Det var tale av Øyvind Rott og sang av Håp.

Det var gratis bevertning av mye god mat. Etter maten ble det tre runder med åresalg, før det ble trekking av alle lotteriene. Som fast tradisjon avsluttet vi med at forsamlingen reiste seg og sang « Å være din, O, Jesus, det er livet»

Julesalgskomiteen er glade og takknemlige for at vi ble velsignet med godt vær, og at salget av Hovedlotteriet gikk så bra med flyere som hadde opplysninger om bankkontonummer, VIPPS og hvilke dager det ble solgt lodd på forskjellige butikker i Åfjord kommune.

Vi er også glade og fornøyde med det gode resultatet: Kr. 215.000,- netto til Misjonssambandet!


Bilder fra Julesalget 2021